Tarieven

Voor organisaties:

Preventie is voor uw organisatie de effectieve manier om uitval van medewerkers aan te pakken en de productiviteit op peil te houden. Verzuimkosten zijn immers beduidend hoger dan een tijdig aangeboden persoonlijke begeleiding. Preventie helpt ook om aanspraken op uw dure ziekengeldverzekering te beperken. Geboden worden groepspreventie training en Personal Fitness sessies.

Burnout behandeling is een multidisciplinair maatwerkprogramma en een investering in de nieuwe Ik. Onderdelen zijn persoonlijkheidsanalyse, levensgebieden-scan, leefstijlanalyse en advies, hartcoherentie-training, time management en assertiviteit. Er is contact met leidinggevende, collega’s, P&O, bedrijfsarts. De medewerker werkt intensief en begeleid aan herstel, doet nieuwe inzichten op om op een betere manier te kunnen werken.

Personal coaching opnemen in uw HR-instrumentarium resulteert in hogere medewerkerstevredenheid. Enquêtes tonen aan dat de meerderheid ervaart met een externe coach meer resultaat te halen uit persoonlijke ontwikkeling betreffende competenties en vitaliteit. De externe coach staat hierbij ook voor veiligheid en onafhankelijkheid ten opzichte van de werkgever.

Overeenkomsten zijn er voor losse trajecten of op basis van een abonnement.
Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@lifehappens.nl of bel telefoonnummer 06-21.226.226.

 

Voor particulieren:

Een oriënterend gesprek van 45 minuten is gratis. Het is bedoeld om te onderzoeken of het onderling klikt en we graag met elkaar aan de slag willen gaan. Ook gebruiken we de tijd om je vraag te verhelderen. Daarmee wordt de kans op een succesvol traject aanmerkelijk vergroot. De duur van je coaching traject is sterk afhankelijk van de reikwijdte van je vraag. Je eigen betrokkenheid en inzet zijn hierbij van wezenlijk belang.

Het tarief bedraagt EUR 95 per uur inclusief 21% btw en reiskosten. Dat is inclusief mijn voorbereiding en uitwerking.
Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@lifehappens.nl of bel telefoonnummer 06-21.226.226.