Missie & visie

 

Missie

LifeHappensĀ zet zich actief in voor persoonlijke ontwikkeling van professionals en voor preventie en behandeling van stress en burnout. Door middel van training en personal coaching verbetertĀ de inzetbaarheid en professionele performance van mensen in organisaties.

Visie

Persoonlijke ontwikkeling is de weg die zorgt voor betere focus op je levensdoelen en hoe je je onderscheidt van anderen. Bewustwording van lichaam en geest brengt je dichter bij jezelf, je keuzes en de eigen verantwoordelijkheid voor je handelen.

Met het loslaten van weerstanden en oude overtuigingen ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Zo krijg je een andere horizon en kun je keuzes maken die het beste bij jou passen. Ik stimuleer en help om positief-kritisch afwegingen te maken hoe verlangens te veranderen in doen. Hiermee ben je goed afgestemd op je leven en je doelen.

In je werk ervaar je meer professionele effectiviteit, vanwege toenemende automatisering en een complexere samenleving, is de menselijke factor op alle niveaus van een organisatie van doorslaggevend belang.