Burnout

Bent u wel op de hoogte dat de overheid u steeds meer verantwoordelijk maakt voor de gezondheid en het geluk van uw werknemers? Liever bent u natuurlijk met uw werk bezig want in het bijzonder langdurig ziekteverzuim leidt af. Het spreekwoord ‘voorkomen is altijd beter dan genezen’ is hier op zijn plaats want een burnout heeft enorme invloed op alle betrokkenen.

Met een op uw organisatie afgestemde burnout preventie aanpak biedt u leidinggevenden en medewerkers vroegtijdig de effectieve weg om deze vorm van verzuim te voorkomen. In 2012 steeg het aantal gevallen met liefst 12% en de trend is nog steeds opgaand. Het is een fors financieel risico want personeelskosten vormen de bulk van uw totale bedrijfskosten.

Voor de medewerker die getroffen wordt door burnout biedt LifeHappens een persoonlijke multidisciplinaire aanpak om weer fit en vitaal te worden. Daarbij worden elementen gebruikt uit de positieve psychologie en lifecoaching. Ook mindfulness, hartcoherentie en een gezonde leefstijl zijn onderdeel van het programma.

Om burnout te voorkomen of vroegtijdig te herkennen bied ik u het preventie programma aan. Dat gaat over de volgende onderwerpen:

  1. Omgaan met stress en werkdruk
  2. Vroegtijdig herkennen van klachten die gerelateerd zijn aan burnout
  3. Een individuele scan over tien levensgebieden

Wilt u ook meer weten over het stress- en burnoutprogramma van LifeHappens?
Stuur een e-mail naar info@lifehappens.nl of bel naar telefoonnummer 06-21.226.226.

 

Vraag nu het gratis E-book ‘In de brand, uit de brand’
aan over de 17 meest gestelde vragen over burnout
of bel voor meer informatie 06-21.226.226.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.